Snabb revansch för Rimforsa

Rimforsa studsade tillbaka snabbt efter den snöpliga förlusten i måndags och besegrade Hjulsbro borta med 2-0 på fredagskvällen.

Anders Ramstedt skapade flera chanser för Rimforsa.

Fotboll2018-06-01 20:47

Första halvleken var jämn och bjöd på chanser åt båda håll, men förblev mållös. Anders Ramstedt var nära två gånger om att ge RIF ledningen. Först nickade han över i bra läge och sedan var han nära att göra mål efter en hörna där gästerna fick bort bollen i sista stund.

Hemmalagets bästa chans var en nick efter en hörna som backen Jesper Hellstrand lyckades avvärja genom att rensa på mållinjen.

Drygt 20 minuter in i andra halvlek kom den stora chansen för Rimforsa. Linus Skarin blev sent tacklad och domaren blåste för straff. Tobias Malmberg tog hand om den och förvaltade den väl fram till 1-0.

Rimforsa höll sedan undan på ett starkt vis och stängde matchen tre minuter från slutet med ett mål av Marcus Karlsson.

Hjulsbro-Rimforsa 0-2

Målen RIF: 0-1 (68) Tobias Malmberg (straff), 0-2 (87) Marcus Karlsson.