Seriefinal väntar för Rimforsa – Rambin: "Tuff match"

Daniel Rambin blev stor matchhjälte senast för sitt Rimforsa när han avgjorde på straff i slutskedet av derbyt mot Sturefors. Nu vill han kliva fram när en het seriefinal väntar på söndag mot Hjulsbro. "Väldigt bra känsla inför", säger Rambin.

Daniel Rambin ser fram emot söndagens seriefinal mot Hjulsbro på hemmaplan.

Daniel Rambin ser fram emot söndagens seriefinal mot Hjulsbro på hemmaplan.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-09-02 10:08

På söndag kan det smälla till rejält när Rimforsa går kanske in i säsongens viktigaste match. Man har fem poäng upp till serieledarna Hjulsbro inför seriefinalen.

– Vi har en god känsla i truppen och jag vet att vi är riktigt starka på hemmaplan. Det kommer bli en tuff match, men vi är mer än redo. Det är dessa matcher som man längtar efter så det ska bli riktigt kul, säger Daniel Rambin.

Daniel Rambin leder den totala skytteligan i division 4 den här säsongen med sina 18 mål och senast blev han straffhjälte mot Sturefors. I seriefinalen vill skyttekungen kliva fram igen. 

Hur känns den egna formen?

– Formen känns bra. Jag har gjort en hel del mål denna säsong så det är bara fortsätta på det spåret. Det var skönt att trycka dit senast på straff. 

Huvudtränaren Mats Andersson är taggad inför helgens höjdpunkt – trots att man kommer sakna några tunga namn.

– Harun Ali är avstängd efter röda kortet senast, Henrik Isaksson drog baksidan mot Sturefors och Daniel Karlsson är fortfarande ett frågetecken. Men det ger chansen för andra att få kliva fram. Det ska bli jäkligt kul såklart. När man är med i toppstriden så blir varje match viktig. Vi måste vinna och det vi gör för, säger Mats Andersson.

– Men vi måste också vara ödmjuka. Hjulsbro är ett bra lag 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!