Skyttekungen tillbaka i Gullringens lag

Gullringens hopp om serieseger finns fortfarande - men det ser tufft ut. Men ska man ha fortsatt chans på förstaplatsen krävs ny seger mot Mullsjö i dag.

Rasmus Bexell.

Rasmus Bexell.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2018-09-22 08:00

Gullringen fick ingen hjälp i kampen mot Tranås av degraderade Österbymo senast. I helgen ställs hoppet till Ölmstad som möter Tranås på söndag. Men först och främst måste Gullringen vinna sin egen match, borta mot Mullsjö i dag.

– Hoppet är det sista som överger en, men vi vet att det blir tufft, för då måste Tranås tappa två av tre matcher. Men det är bara att gilla läget för oss, vi måste koncentrera oss på vårt eget och vässa formen inför kvalspelet framförallt, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

I Gullringens trupp saknas Jesper Wärnehall som är avstängd efter ett tredje gula kort senast mot Anneberg. In i hans ställe kommer Albin Gustafsson. Dessutom är skyttekungen Rasmus Bexell tillbaka i truppen och tar plats i anfallet jämte Rasmus Stahlin.

Motståndarna Mullsjö har inget att spela för i matchen mer än äran. Vilket kan vara tricksigt att handskas med ibland.

– Vi måste göra det vi ska, och förbereda oss på kvalspel. Vi kommer bara möta bra lag i kvalet och då gäller det att vara på tårna, säger Daniel Ohlsson.

Mullsjö IF - Gullringens GoIF

Gruveredsvallen, 14.00 Division 4 norra VT/KP tippar: 1-3
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om