Kvalspel väntar för Hjorted/Totebo

Sista omgången i de lokala fotbollssexorna avgjordes i helgen. Hjorted/Totebo tog bland annat en säker seger mot Gamleby och får nu spela kval till division 5.

Tom Nilsson gjorde två mål för Hjorted/Totebo som får inrikta sig på kvalspel.

Fotboll2023-10-01 15:02

Gamleby-Hjorted Totebo 0–4

Det blev en säker seger i sista omgången för Hjorted /Totebo. Det räckte inte för att nå seriesegern, men laget kan ändå se fram emot ett kval i division fem.

Mot Gamleby gjorde Tom Nilsson 2 mål och Gustav Hultgren samt Martin Degerman stod för övriga fullträffar.

FBSK-BOIF 2–1

Frödinge fick avsluta säsongen med seger. Johan Carlsson gav laget ledningen, men BOIF kvitterade i slutet av första halvlek. Tidigt i andra slog Johan Carlsson till igen och 2–1 räckte för att vinna. Frödinge kom därmed fyra i serien och kan summera en stark säsong.

Gunnebo-Horn 2–1

Horn/Hycklinge var på väg att avrunda säsongen med poäng. Hampus Nilsson gav laget ledningen minuterna före halvtid. Sedan hade Gunnebo ett par lyckade minuter i upptakten av andra där de vände till 2–1 och häll undan till seger Horn/Hycklinge slutade sist i sin comebacksäsong,

JAIK-Bodafors 3–1

Järnforsen besegrade tabelltvåan Bodafors genom att vända 0–1 till 3–1. Laget slutade fyra i serien. Målen gjordes av Elias Cederberg, Haben Teklamichael och Daniel Rönning.

Fågelfors-Mörlunda 6–2

Mörlunda kunde inte störa seriesegrarna. De hade visserligen 1–1 i halvtid efter mål av Thiago Larsson. I början av andra halvlek gick hemmalaget ifrån och vann till slut klart. Abdullah Al Hariri gjorde Mörlunda sista mål.

Målilla GoIF-BB2001 3-0 (1-0)

Målilla avslutade säsongen snyggt med en klar seger. Framförallt andra halvlek var stark.

Målskyttar: Marcus Skoog, Daniel Skoog, Vilgot Pernius