Segersviten sprack för Hultsfred mot Stjärnan

Hultsfred hade fem raka segrar inför hemmamatchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll mot Stjärnan.

Hultsfreds FK förlorade mot IF Stjärnan

Fotboll2022-08-06 18:01

Då kom första förlusten sedan den 28 maj. Matchen på lördagen på Knektavallen slutade 0-4 (0-2).

Hultsfreds tränare Sebasthian Svensson kommenterade matchen:

- Stjärnan kommer till Knektavallen och är mycket hungrigare än oss från minut ett. Rättvis seger och förhoppningsvis är vi hungrigare nästa match och visar vilken nivå vi har i truppen.

Stjärnan startade matchen bäst och tog ledningen. Christoffer Nilsson gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Stjärnan gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Emil Ulmborg. Direkt efter pausen nätade Adnan Smajic och ökade Stjärnans ledning.

Till slut kom också 0-4 genom Emil Ulmborg som ökade Stjärnans ledning i 84:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

Hultsfred har fyra vinster och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Stjärnan har två vinster, en oavgjord och två förluster.

I tabellen innebär det här att Stjärnan nu ligger på sjätte plats. Hultsfred leder fortfarande serien, ett poäng före IFK Västervik.

I nästa omgång har Hultsfred Södra Vi borta på Ulfveskog, torsdag 11 augusti 19.00.