Segerraden förlängd för Hultsfred - besegrade Fårbo

0-2 (0-1) blev resultatet när Fårbo och Hultsfred möttes på Riavallen på torsdagen.

Fårbo FF förlorade mot Hultsfreds FK

Fotboll2022-06-30 21:06

I och med detta har Hultsfred hela sex raka segrar i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

- Skönt att få avsluta vårsäsongen med ytterligare en seger. Alltid svårt att möta lag som backar hem och slår långt utan någon spelidé. Nu laddar vi batterierna några veckor, sedan ska vi vara minst lika starka i höst, kommenterade Hultsfreds tränare Sebasthian Svensson.

Matchen var mållös till Hultsfred tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Ibrahim Haddar. I 66:e minuten nätade Filip Lagergren, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

I den 70:e minuten fick Fårbo Erik Arenius utvisad, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

Fårbo har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Fårbo på tolfte och sista plats och Hultsfred i serieledning.

I nästa omgång har Hultsfred Stjärnan hemma på Knektavallen, lördag 6 augusti 16.00.