Seger för Vimmerby i derbyt – de var bäst I båda lagen

Vimmerby vann derbyt mot Kisa BK med 2-1 på Ceosvallen. De här tyckte vi har bäst i matchen

VIF vann med 2-1 mot Kisa.

VIF vann med 2-1 mot Kisa.

Foto: Samuel Josefsson

Fotboll2023-08-26 15:29

Vimmerby IF

Fyra stjärnor: Haris Dreco

Haris Dreco gör ett bra jobb från sin innermittfälts position. Mål från straffpunkten och ett par bollvinster gör att Dreco kan kalla sig matchens lirare.

Tre stjärnor: Simon Larsson

Simon Larsson får ett bra betyg i Vimmerbys seger mot Kisa. Spelar på olika positioner under matchen. Som ytterback håller han sin kant på ett fint sätt och sedan flyttas han upp i plan och ligger bakom ett par målchanser.

Två stjärnor: Ahmed Imad Tarabeih

Gör ett stort hård jobb och visar sig överallt på planen. Skapar flera målchanser och ser till att det alltid blir farligt offensivt.

En stjärna: Martin Brtan

Martin Brtan gör ett piggt inhopp för sitt Vimmerby och får samtidigt avgöra matchen med sitt 2-1 mål. De var också hans första i VIF-tröjan.

Kisa BK

En stjärna: Erik Troqe 

Starkt nyförvärv för Kisa BK som behöver alla poäng de kan få för att klara sig kvar I  serien. Mot Vimmerby visar han att han har ett tungt vänsterskott.

Två stjärnor: Kevin Dahl

Kevin Dahl kan åka från Vimmerby med huvudet högt. Under derbyt var han en gigant på plan och gjorde att Kisa var nära att få hem en poäng.

Tre stjärnor: August Storm

August Storm gav sitt Kisa en drömstart mot Vimmerby IF. Redan efter sex minuter var Storm framme. Övrigt gör han en bra prestation där han rev och slet mycket. Ett fint mål och ett stort orosmoment för VIF gör att han var Kisas bästa spelare i derbyt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!