Seger för Rosenfors mot Gullringen i spännande match

Rosenfors tog greppet om hemmamatchen mot Gullringen i division 4 Hultsfred dam i första halvlek, och ledde med 3-0 i paus.

Fotboll2022-08-22 20:28

Trots en uppryckning i andra halvlek av Gullringen räckte laget inte ända fram, och Rosenfors vann med 3-1.

Gullringens tränare Mats Söderkvist tyckte så här om matchen:

- Vi gör en svag första halvlek och ligger under med 3-0 i halvtid. I andra går vi ut och kämpar och istället för att vika ner oss så jobbar vi på och petar även in en reducering och har bud på ytterligare något mål. En godkänd insats.

Matchen var mållös till Rosenfors tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Celine Hägg.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 32:a minuten, genom Emma Adolfsson.

Rosenfors gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Stina Johansson. 3-1-målet var ett självmål av Rosenfors i 73:e minuten.

Rosenfors har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Gullringen har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Rosenfors är kvar på fjärde plats, och Gullringen stannar på femte plats, i tabellen.

I nästa match möter Rosenfors Hultsfred B borta och Gullringen möter Högsby borta. Båda matcherna spelas lördag 3 september 12.00.