Så gick sista omgången i damfyran

Division 4 Vimmerby Dam spelades färdigt under lördagen. Det blev inga stora omkastningar i tabellen efter sista omgången.

Hultsfred vann såväl sista matchen som serien.

Hultsfred vann såväl sista matchen som serien.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2019-09-28 18:37

FBSK B-Rosenfors IK 1-3 (1-1)

Rosenfors inledde bäst med ett tidigt ledningsmål, men kort innan paus kvitterade FBSK:s Evelina Nilsson. Sista halvtimmen la Rosenfors i ännu en växel och gjorde två mål. 

Detta innebär att FBSK B hamnar på en sjunde plats i tabellen, som består av nio lag. 

Krokstorp-Södra Vi 23-0 (14-0)

En förfärlig säsong för SVIF:s damer är till ända. Och den avslutades lika illa som resten av säsongen varit. Laget har förlorat alla 16 matcher och har inte gjort ett enda mål. Däremot har de släppt in 187 stycken under året.

Tjust IF FF B-Gullringens GoIF 4-3 (2-1)

Tjust tog ledningen tre gånger om, och Gullringen kvitterade tre gånger om (samtliga gånger genom Tuva Backstad, som alltså gjorde hattrick). Men när Tjust återigen tog ledningen i 89:e minuten kunde inte GoIF komma tillbaka en fjärde gång, utan de åkte på en tung förlust. Gullringen hamnar åtta, alltså näst sist i tabellen, med tio inspelade poäng. 

Hultsfreds FK-HM IS 7-3

HFK visade att de är seriens bästa lag genom att besegra HM IS med flera måls marginal. De vinner serien med 41 poäng på 15 matcher. HM IS slutar sexa på 15 poäng. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!