Rycket räckte för serieledaren

Serieledaren BK Boston mot ett Gunnebo på uppåtgående. Jämnt? Javisst. Rättvis seger (4–1) för Boston? Absolut. "Surt att vi inte fick poäng", tyckte gästernas tränare Markus Harrysson.

Det var länge jämnt mellan Boston och Gunnebo. Till slut vann Boston med 4-1.

Det var länge jämnt mellan Boston och Gunnebo. Till slut vann Boston med 4-1.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-06-06 18:29

Boston har hittat vägar att vinna hittills i division 6-fotbollen. Inget undantag på ett stekande hett Arena Ceos i torsdags eftermiddag.

Drygt tio minuter före slutet var ställningen 1–1. Då kom rycket.

Roberto Barraza löpte i djupet, fick en passning av GasmendGelici, lobb över utrusande Erik Larsson – och mål. 2–1.

– Ja, hehe. Jag är inte någon djupledsspelare egentligen. Men nu gick det vägen. Skönt att sätta dit den. Jag visste vad jag skulle göra när jag fick bollen, säger matchvinnaren Barraza.

I paus var det oavgjort, rättvist 1–1. Detta sedan Jimmi Wickström gjort 1–0 och Peter Lönnblom kvitterat.

Till slut blev det alltså 4–1 till Boston, sedan Jens Lidesjö efter en stark prestation gjort 3–1 och Jimmi Wickström 4–1 med en nick.

– Synd för killarna. Jag tycker att de kämpade på otroligt bra i värmen. Tyvärr bjuder vi på deras tre första mål, säger Harrysson i Gunnebo efter slutsignalen.

– Jag är inte så nöjd med vårt spel idag, säger Bostons tränare Robin Ohlsson och fortsätter:

– Det här var kanske vår sämsta insats i år. Vi fick inte till vårt spel, förutom sista 20 minuterna. Vi rullade inte boll som vi borde ha gjort.

I Boston var Barraza, Lidesjö och Jakob Karlsson bäst. Gunnebo hade sina främsta i målvakten Erik Larsson och Simon Walett.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om