Rosenfors vann mot Hultsfred B - trots underläge i halvtid

I halvtid var Hultsfred B i ledningen med 1-0 på Rosenfors IP.

Fotboll2022-05-23 20:59

Men Rosenfors vände och vann. Till slut blev det 5-1 i matchen i division 4 Hultsfred dam i fotboll.

Gästande Hultsfred B fick en bra start på matchen. Edna Ganovic slog till, redan i 23:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. I 67:e minuten slog Emma Adolfsson till, och kvitterade för Rosenfors.

I 72:a minuten gav Ellen Erlandsson Rosenfors ledningen.

Laget ökade ledningen till 3-1 bara fyra minuter senare genom Lisen Hägg.

Med fem minuter kvar att spela ökade Rosenfors ledningen genom Ellen Erlandsson.

5-1-målet kom med en minut kvar att spela, när Emma Adolfsson ännu en gång gjorde mål för Rosenfors. 5-1-målet blev matchens sista.

Hultsfred B har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. Rosenfors har sex poäng.

Nästa motstånd för Rosenfors är Högsby. Lagen möts måndag 6 juni 19.00 på Rosenfors IP. Hultsfred B tar sig an Frödinge-Brantestad hemma måndag 30 maj 19.00.