Rimforsa vann mot Brokind på Hackelvallen

Efter en mållös första halvlek avgjorde Rimforsa matchen mot Brokind i andra halvlek.

Rimforsa IF B vann mot Brokinds IF

Fotboll2023-08-26 15:04

Till slut vann Rimforsa lördagens hemmamatch i division 5 Östergötland västra herr med 3-1.

- Jag tycker att vi gör en mycket gedigen och väl genomförd match där vi inte ger motståndarna utrymme till något eget spel, kommenterade Rimforsas ledare Per Borg.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 54:e minuten innan Hilding Djerf gav Rimforsa ledningen.

I den 75:e minuten ökade Johan Runesson ledningen.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Brokind genom Oliver Rostadius. Men mer än så orkade Brokind inte med.

Bara fyra minuter senare var det Abdirahman Adan Haji som såg till att Rimforsa ökade ledningen till 3-1. 3-1-målet blev matchens sista.

Rimforsa har tre segrar och två förluster och 12-10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Brokind har fem förluster och 2-11 i målskillnad.

Det här betyder att Rimforsa ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Brokind sist, på elfte plats.

Lördag 2 september 15.00 spelar Rimforsa borta mot Skeninge.