Rimforsa segrade mot Hägerstad på hemmaplan

Rimforsa vann hemma mot Hägerstad i division 5 Östergötland västra herr i fotboll.

Rimforsa IF B vann mot Hägerstads IF

Fotboll2023-06-27 21:12

Matchen på tisdagen slutade 4-1 (3-0).

Rimforsa startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Joakim Claesson till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Mohamed Ali, i 14:e minuten.

Rimforsa ökade också ledningen till 3-0 i 20:e minuten, när Axel Svärd hittade rätt. Det dröjde till den 74:e minuten innan Arvid Borell reducerade för Hägerstad. Fler mål än så blev det inte för Hägerstad.

I den 85:e minuten fick Rimforsa Joakim Claesson utvisad.

4-1-målet kom på stopptid, när Murteza Panahi slog till och gjorde mål. 4-1-målet blev matchens sista.

Hägerstad åkte på en utvisning på stopptid när Gabriel Jönsson fick lämna planen.

Rimforsa ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Hägerstad är på elfte och sista plats.

Lördag 12 augusti möter Rimforsa Västerlösa borta 14.00 och Hägerstad möter Österstad hemma 12.00.