Rimforsa fick nöja sig med en poäng: "De var vassa"

Rimforsa fick nöja sig med en poäng hemma mot LSW. 1-1 efter att motståndarna fick göra ett psykologiskt viktigt kvitteringsmål. Men Mats Andersson i Rimforsa är ändå nöjd med oavgjort resultat när han ska summera. "Vi tar med oss en bra insats", säger han.

Daniel Rambin blev målskytt för Rimforsa.

Daniel Rambin blev målskytt för Rimforsa.

Foto: Erik Winell

Fotboll2023-08-25 22:06

Rimforsa hade inte den bästa uppladdningen till fredagens match mot LSW IF. Sjudomar har stört laget under hela träningsveckan och det märktes på planen att det var lite ringrostigt.

– Ja, det får man säga, menar Rimforsas huvudtränare Mats Andersson.

Daniel Rambin gav hemmalaget ledningen men när det bara några sekunder kvar av den första halvleken – kvitterade gästande LSW till 1-1.

– Vi var inne i en riktigt bra period så det var surt att vi släpper in ett där.

Resultatet stod sig matchen ut och Rimforsa är fortsatt med i toppstriden trots två tappade poäng.

– Det var två bra lag som ville framåt och det blev en sådan jämn match som vi förutspådde. Jag tycker vi för matchen och är det bättre laget. Men vi är lite för tunna och vi behöver lite fler matcher för att bli friskare. Annars var det en riktigt bra fotbollsmatch och jag är nöjd med en poäng. Vi tar med oss en bra insats.

– De är ett starkt lag och vi ville såklart vinna. Men jag tycker att vi gör det bra. 

Extra stort plus ska Rimforsas målvakt Isak Arvidsson Nägga ha. 19-åringen räddade hela fyra frilägen som LSW skapade under kvällen.

– De var vassa i sina kontringar och Isak ska ha beröm för att han lyckades rädda bollarna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!