RIK var nära säsongens första seger

Rosenfors såg ut att gå mot säsongens första seger. Men Högsby kom tillbaka starkt i den andra halvleken och såg till att lagen fick nöja sig med en poäng var.

Ellen Erlandsson gjorde ett av Rosenfors IK:s mål.

Fotboll2021-08-26 13:25

Det tog 16 minuter. Sedan hade Matilda Älvehag satt Rosenfors i förarsätet i division 4-mötet med Högsby under onsdagkvällen. Bara tio minuter senare var det dock kvitterat.

Ellen Erlandssons mål innan halvtid innebar att hemmalaget hade en ny ledning – och när Bianca Karlsson satte 3–1 i inledning av den andra halvleken var RIK på väg mot säsongens första trepoängare.

Högsby ville annat. Efter reduceringen i den 57:e minuten tryckte man också in kvitteringen till 3–3 med knappa kvarten kvar att spela. Det visade sig bli matchens sista mål.