RIK tog planenlig seger mot nästjumbon

De första 45 minuterna blev mållösa. Sedan bestämde sig RIK och gick ut och var överlägsna borta mot Gullringen. Slutresultatet skrevs till 3-0 för de gröna.

Rosenfors IK:s tränare, Ola Nilsson.

Fotboll2019-09-09 21:05

Seriefyran Rosenfors IK åkte till Gullemon för match mot nästjumbon Gullringen i damernas division fyra under måndagskvällen. Det blev en planenlig seger för RIK som till slut vann med klara 3–0. I halvtid stod det dock bara 0–0 och Gullringen inledde starkt.
– Gullringen började bra första fem minuterna men sedan hade vi spelet under 90 procent av tiden. I andra halvlek var det i stort sett spel mot ett mål, säger RIK-tränaren Ola Nilsson.

Emma Adolfsson, Matilda Älvehag och Elsa Brorsson gjorde målen för RIK. Ola Nilsson berömde de fyra F04:orna Matilda Älvehag, Elsa Karlsson, Celine Hägg och Emmy Karlsson för sina insatser.