Revansch och tre poäng för Lojal

Lojal gick segrande från matchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll när laget mötte Överum hemma på Ekensved på söndagen.

SK Lojal vann mot Överums IK

Fotboll2022-09-04 15:11

Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Överum vann med 6-0. Den här gången blev slutresultatet 4-2 (3-1).

- Vi spelade med en helt annan inställning, framförallt spelade vi tillsammans, som ett lag och då är vi bra, kommenterade Lojals tränare Filip Ingemarsson.

Gästande Överum fick en bra start på matchen. Tommy Danielsson gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Lojal kvitterade till 1-1 i 17:e minuten, genom Kastriot Jashari.

Lojal tog också ledningen i 36:e minuten, på nytt genom Kastriot Jashari.

Lojal gjorde också 3-1 strax före halvtidsvilan, genom Erik Ingemarsson. Direkt efter pausen gjorde Viktor Gimolli mål och ökade Lojals ledning.

I 71:a minuten reducerade Albin Dahlström Dolaku för Överum. Men mer än så orkade Överum inte med.

Lojal har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Överum har fyra vinster och en förlust.

Med tre omgångar kvar är Lojal på fjärde plats i tabellen, medan Överum fortfarande leder serien, två poäng före BOIF.

Nästa motstånd för Lojal är Ankarsrum. Lagen möts söndag 11 september 12.00 på Bruksliden.