Ranking: De bästa värvningarna

Som vanligt har det skett många fotbollsvärvningar under frimånaden. Nu är den över. Vi har tittat på vilka spelare som vi tycker kommer ha mest betydelse i sina nya klubbar. Kolla in. Här är plats 11–15.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2018-12-19 17:00
11) William Steinholtz, Hultsfreds FK (Blomstermåla):

Kommentar: En ung talang med enorm speed. Den Mörlundafostrade mittfältaren/anfallaren kom fram tidigt och har testat spel i ett par klubbar, senast i Blomstermåla IK. Under den gångna säsongen stod 17-åringen för fem mål i division fyra, där hans hattrick (2–0, 3–0 och 4–0) borta mot klassiska Kalmar AIK på lika klassiska Fredrikskans verkligen sticker ut. Här kan HFK ha gjort ett fynd och kanske kan han rentav bli en bra ersättare till Albert Johansson.

12) Erik Stejdahl, HM IS (Hultsfred):

Kommentar: Har testat spel i både Gullringen och Hultsfred. Nu är han tillbaka i moderklubben HM IS – och kommer förstås bli en stor tillgång för nykomlingen i division fem. Erik är teknisk och en spelfördelare som gör att HM IS redan starka mittfält, blir ännu vassare.

13) Simon Thorn, Rimforsa (Malmslätt):

Kommentar: Lämnade Rimforsa i ung ålder för att gå på fotbollsgymnasiet i Åtvidaberg. Därefter spelade Thorn i ett par Linköpingsklubbar. Nu är han tillbaka i RIF och enligt våra rapporter är det en mittback som håller bra division fyra-klass. Fysisk och nickstark.

14)Tarek Bayazid, Södra Vi (Gullringen):

Kommentar: Spännande comeback i Södra Vi IF. Nykomlingen i division fem har gjort en bra frimånad och fått in fem nya spelare. Tarek Bayazid är en tekniker med sinne för att göra mål. Kommer med all säkerhet att spetsa en redan intressant offensiv.

15) Max Dojcinovic, Hägerstad (Rimforsa):

Kommentar: Välskolad back/mittfältare med fin vänsterfot. 20-åringen har potential att bli ett utropstecken i division sex. Spelade ungdomsfotboll i AFK Linköping innan han återvände till Rimforsa. Där imponerade han på träningarna, men en knäskada grusade A-lagschanserna. Behöver jobba upp fysiken igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om