Ranking: De bästa värvningarna

Foto: TT

Fotboll2018-12-19 21:00

Som vanligt har det skett många fotbollsvärvningar under frimånaden. Nu är den över. Vi har tittat på vilka spelare som vi tycker kommer ha mest betydelse i sina nya klubbar. Kolla in. Här är plats 1–5.1) Robert Hagelin, Hjorted/Totebo (Västerviks FF):

Kommentar: Jackpott för Hjorted/Totebo. Robert Hagelin var enormt bra i division sex-laget innan han lämnade för VFF i fyran. Där fick han speltid och utvecklades förmodligen ett snäpp till. Nu återvänder han till sin moderklubb och kommer såklart innebära ett stort lyft för klubben.

2) Jimmi Wickström, Boston (från Storebro):

Kommentar: Har varit en av traktens bästa anfallare i många, många år. I moderklubben Hjorted/Totebo öste han in mål innan han värvades till Gullringen. Där var det samma visa, precis som under alla år i Vimmerby. I Storebro har Wickström varit en viktig kugge i flera säsonger. Nu lämnar han grönvitt och går till BK Boston. En kanonvärvning förstås. Frågan är bara hur mycket han hinner träna – och vara med i matcherna?

3) Dick Johansson, Frödinge/Brantestad SK (Gullringens GoIF):

Kommentar: Kommer tillbaka till moderklubben och Lundavallen. Här trivs Dick Johansson. Har spelat på högre nivå i Gullringen i flera säsonger och är en supervärvning för division sex-klubben. Dick är spelskicklig och bolltrygg och kommer säkerligen att ta på sig ledarrollen på planen i FBSK 2019.

4) Daniel Gustafsson, Djursdala SK (Vimmerby IF):

Kommentar: ”Bränna” har spelat i Djursdala tidigare. Nu är han tillbaka i rödblått. Om han kan spela fullt ut är han en kanonvärvning såklart på division fem-nivå. Daniel är användbar på många olika positioner, framför allt centralt. Spelade bara någon match i VIF förra säsongen.

5) Jonatan Carlson, Gullringens GoIF (IFK Tuna):

Kommentar: Skadefri och motiverad är Jonatan en av de allra bästa spelarna i vår trakt. Inget snack om saken. Har väldigt många kvaliteter som fotbollsspelare. Precis som med ”Bränna” är han allround och kan med fördel spela såväl som mittback, mittfältare och anfallare. Har ett ruggigt skott och en härlig blick för spelet. Kan bli Gullringens bäste spelare 2019.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om