Positivt trendbrott för Rimforsa

Efter den dystra perioden stod Rimforsa för en mycket stark prestation mot serietvĂ„an Hjulsbro. RIF kunde likvĂ€l stĂ„tt som segrare i toppmötet, men fick till slut nöja sig med en poĂ€ng efter 2–2.

Rimforsa IF knep en stark pinne mot serietvÄan Hjulsbro.

Rimforsa IF knep en stark pinne mot serietvÄan Hjulsbro.

Foto: Roelof Stroetinga

fotboll2018-09-16 20:08

– 90 minuter jĂ€mn kamp. SĂ„ skulle jag vilja beskriva denna match. Inget av lagen var bĂ€ttre Ă€n det andra, menar Rimforsas trĂ€nare Johan Runeson.

Ja, det var minst sagt en mycket tĂ€t batalj som utspelade sig pĂ„ Åsundavallen i söndags. Det var ett taggat Rimforsa som var ivriga att bryta den dystra trenden och det syntes tydligt. Det förblev mĂ„llöst i paus, men det skulle bli annat sista 45.

Daniel Barton knoppade in 1–0 för Rimforsa och bara minuter senare kom ocksĂ„ 2–0 efter ett sjĂ€lvmĂ„l. Felbeslut i RIF gjorde dock att Hjulsbro hittade tillbaka i matchen med bĂ„de ett och tvĂ„ mĂ„l. 2–2 och det var Ă€ven hur denna match till sist slutade.

– Ett fullt rĂ€ttvist resultat helt klart. Hjulsbro Ă€r seriens bĂ€sta lag skulle jag sĂ€ga sĂ„ det var skönt att vi kunde göra en sĂ„ bra match, sĂ€ger Runeson.

Alla i Rimforsalaget ges stort beröm efter matchen dÀr Daniel Barton plussas lite extra.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!