"Poppe" har gjort sitt val – här är hans ersättare!

Nu är det över, som det verkar. Södra Vi IF:s skicklige målvakt Pontus Holm lägger handskarna på hyllan. Hur blir det med målvakt i SVIF då? Lugn, ersättaren är redan klar. Abdelrahman Ammar byter från IFK Tuna.

Pontus Holm verkar ha gjort sitt som målvakt i Södra Vi IF. Klubben har klart med ersättare i form av Abdelrahman Ammar från IFK Tuna

Pontus Holm verkar ha gjort sitt som målvakt i Södra Vi IF. Klubben har klart med ersättare i form av Abdelrahman Ammar från IFK Tuna

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Fotboll2024-03-21 19:09

Pontus Holm meddelade för en tid sedan att han har för avsikt att sluta som fotbollsmålvakt. Nu har Södra Vi IF fått napp i målvaktsjakten. 18-årige Adbelrahman Ammar ansluter från seriekonkurrenten IFK Tuna.
– Jag väljer spel i Södra Vi för att jag ser en bra utveckling när det gäller effektiva träningar och matcher, säger Abdelrahman Ammar.

Abdelrahman Ammar har tränat med Södra Vi i en månads tid, bestämde sig för en övergång i slutet av förra veckan och är spelklar till helgens Toyota Cup-match mot Ankarsrums IS.
– Den bild jag fick av Södra Vi dag ett var väldigt härlig. De ville direkt att jag skulle vara en av dem genom peppandet jag fick under träningar och samarbetet samt det glada språket de har. Det gör mig taggad för vad som förväntas av oss under säsongen, säger Abdelrahman Ammar.

Ossian Mathiasson i Södra Vi IF:s sportgrupp gläds över värvningen av ”Abbe” och riktar ett stort tack till IFK Tuna.
– Vi är tacksamma mot Tuna för att de har varit tillmötesgående, haft en god dialog med oss och godkänt övergången med tanke på att frimånaden är över. ”Abbe” är en riktigt duktig målvakt och jag är övertygad om att han kommer bli en nyckelspelare för oss. Han har kommit in i gruppen på ett bra sätt och visat framfötterna på träningarna. Vi är glada för att övergången har gått i lås, säger Ossian Mathiasson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!