Pontus Carlsson målskytt när Målilla sänkte Lojal

Målet i andra halvleken av Pontus Carlsson blev matchens enda när Målilla vann med 1-0 (0-0) hemma mot Lojal i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Målilla GoIF vann mot SK Lojal

Målilla GoIF vann mot SK Lojal

Foto: Montage

Fotboll2022-06-30 21:40

- Fantastisk seger och kämpainsats! Defensivt inriktade och orkade trycka upp folk i kontringar ikväll. Lång utspark som Ali Kohestani löper med och vinner närkampen vid hörnflaggan, viker in i mitten och lägger den perfekt snett inåt bakåt mot Pontus Carlsson, som följt med och trycker in bollen i mål, tyckte Målillas tränare Johan Hägg, efter matchen.

Lojals tränare Filip Ingemarsson kommenterade matchen:

- En tung förlust, vi förlorar för att vi inte kan sätta våra chanser. Extra surt blir det då dom gör mål på sitt enda skott på mål som kommer till på grund av av ett stort misstag av domarduon; som i övrigt var väldigt bra.

Målilla har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lojal har en vinst och fyra förluster. Det här var Målillas femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lojals andra uddamålsförlust.

För Målilla gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Lojal är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Målilla är Överum. Lojal tar sig an Hjorted/Totebo hemma. Båda matcherna spelas torsdag 11 augusti 19.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!