"Viktigt att de passar in i vårt sätt att spela"

Sex nya spelare fick chansen att visa upp sig när Kisa BK spelade testmatch i tisdags. "Det är värdefullt att få se dem i vår miljö och viktigt att de passar in i vårt sätt att spela", sa tränaren Greger Johansson.

Kisa BK genomförde en testmatch i tisdags där flera nya spelare fick chansen att visa upp sig.

Kisa BK genomförde en testmatch i tisdags där flera nya spelare fick chansen att visa upp sig.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2021-11-24 16:00

Större delen av den nuvarande truppen hos nykomlingen i division 3 var samlad på ett kylslaget Kisa IP på tisdagskvällen. Kompletterade med sex potentiella nyförvärv samt Samuel Lindell och Bell Maneetup som blev klara för en återkomst till moderklubben senare under kvällen, genomfördes en testmatch över 2x35 minuter.

– Jag visste att det finns gott om kvalité i spelarna som testade. Det är ändå värdefullt att se dem spela i vår miljö. Vi vill fortsätta med vårt spel där vi har mycket boll och då söker vi spelare med fina fötter som är kreativa och spelar med få tillslag. En del hade problem med det, men samtidigt är det inte så lätt att prestera direkt när man får chansen att visa upp sig, säger Greger Johansson.

Spelarna som fick chansen i tisdags var Leon Zeka från Motala AIF, Abdullahi Abdiqaadrir Ahmed, LSW, Nojen Rezgar, Osama Farrazj och Yasin Abbas Aden från Hemgårdarna. Dessutom Henrick Munter Ribeiro som spelar i en klubb i division 3 från Dalarna.

Var det några av spelarna som stack ut lite extra?

– Leon Zeka visade vad han kan och Nojen Rezgar som jag har tränat tidigare gjorde det också bra.

Ytterligare ett par spelare som KBK visat intresse för hade heller inte möjlighet att vara medverka. En av dem som skulle ha varit med var exallsvenske Emmanuel Dogbe som närmast kommer från Nybro, men han hade förhinder i tisdags. 

Kisa har värvat fem spelare så här långt inför den kommande säsongen i division 3.
Kisa har värvat fem spelare så här långt inför den kommande säsongen i division 3.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!