Gullringen föll tungt: "Klart bättre laget"

Gullringen föll med 1–0 hemma mot Ekhagen. "Vi gör vår klart bästa match spelmässigt, men har förtvivlat svårt att göra mål", sa Gullringen spelande tränare Karlo Goranci.

Ricky Gustafsson gjorde en bra insats i återkomsten i Gullringen.

Ricky Gustafsson gjorde en bra insats i återkomsten i Gullringen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-04-24 18:43

En poäng efter två omgångar var inte starten som Gullringen önskat sig. Spelmässigt var laget betydligt bättre på söndagen än borta mot Stensjön senast.

– Idag kan jag inte klaga på vårt spel alls. Vi trycker på och är det klart bättre laget.

Särskilt i första halvlek spelade Gullringen riktigt bra. Problemet var bara att de inte fick till det på den sista tredjedelen av planen. Istället kom en kalldusch efter 25 minuter då Badih Nayef Abdulkader gav Ekhagen ledningen. En riktigt fin prestation där han skruvade in bollen elegant bakom Petter Gustafsson i Gullringens mål.

– Det är så typiskt. Vi har massor av lägen i första och missar allt. De har en chans och gör mål.

undefined
Ibrahim Doumbia var vass i sin första match för Gullringen.

I andra halvlek fortsatte hemmalagets jakt på kvittering. Två gånger om ville Gullringen ha straff, men fick inget gehör hos domaren.

– Jag blir besviken på bedömningen. Först blev Ibrahim Doumbia nedsparkad bakifrån. Den smällen hörde jag till och med nere i backlinjen, men domaren hävdade att det var en duell. Sedan var det en hands som det också borde blåsts för.

undefined
Marcus Oskarsson Johanssons Gullringen lyckades inte göra på på Gullemon.

Trots ett par lägen på slutet för Gullringen lyckades laget aldrig spräcka nollan. Ekhagen tog med sig alla tre poäng hem.

– Det är inte roligt att förlora när vi är det klart bättre laget spelmässigt, men det handlar om att göra mål. Jag tycker att Ibrahim Doumbia och Sebastian Svartz var bäst för oss. De dominerade på mittfältet och vann den kampen klart.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!