Oskar Nilsson målskytt när Frödinge/Brant sänkte Hebe

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Frödinge/Brant vann med 1-0 (0-0) borta mot Hebe i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

IF Hebe förlorade mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2023-06-19 20:55

- Jämn match som står och väger, vi är med bra trots många spelare borta på grund av skador och jobb. Orkar inte hela vägen, målet känns ändå rättvist, dock inte sättet det sker på. Plus till Amir, kommenterade Hebes tränare Felix Andersson efter matchen.

Segermålet för Frödinge/Brant stod Oskar Nilsson för efter 77 minuter.

Det dröjde till den 77:e minuten innan Oskar Nilsson gav Frödinge/Brant ledningen.

Hebe har två vinster, en oavgjord och två förluster och 11-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Frödinge/Brant har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5-7 i målskillnad. Det här var Hebes tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Frödinge/Brants femte uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hebe på femte plats och Frödinge/Brant på fjärde plats.

I nästa match möter Hebe BOIF borta och Frödinge/Brant möter Hjorted/Totebo hemma. Båda matcherna spelas torsdag 17 augusti 18.45.