Obegripligt

Håkan Wass kallar det den sämsta matchen han varit med om som tränare. Då förstår ni att Gullringens insats mot Katrineholm i lördags var under all kritik.

Mattias Sandh tar sig för pannan och undrar vad det är som händer när Katrineholm jublar över ännu ett mål mot Gullringen.

Mattias Sandh tar sig för pannan och undrar vad det är som händer när Katrineholm jublar över ännu ett mål mot Gullringen.

Foto:

Fotboll2008-05-19 07:29


0-4.
Hemma.
Mot Katrineholm.
Det är siffror som svider ordentligt hos Gullringen - och nu ligger laget sist i division tre.
- Oerhört tråkigt... Jag har svårt att analysera den här matchen. Vi gör verkligen en jättedålig insats, men samtidigt har jag svårt att se hur Katrineholm lyckas göra fyra mål, sa tränaren Håkan Wass efter slutsignalen.

Enkla mål
Wass kunde bara bistert konstatera att hemmaspelarna saknade skärpa, vilja och engagemang.
Katrineholm - ett förväntat bottenlag - fick göra enkla mål och hade samtidigt det där flytet som Gullringen saknade.
Som vid 0-1:
* En frispark från halva plan, som Niklas Norman ganska ostört fick nicka in några meter från målet.
Som vid 0-2:På halvvolley fick Benny Liberth på en drömträff från 25 meter som seglade in bakom Thomas Svensson. Bara att gratulera, som Håkan Wass sa.Som vid 0-3:Svensson kommer fel och får inte bort ett inlägg. Niklas Norman nickar bollen mot det öppna målet, där annars så säkre Ola Lindblom noteras för ett självmål.
Att Katrineholm sedan gjorde 0-4 på straff i slutskedet var mer av akademisk betydelse.
Håkan Wass sa:
- Det här är den sämsta matchen jag varit med om som tränare. Vi hade uppförsbacke hela tiden och utnyttjade inte de ytor som fanns.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!