Oavgjord drabbning på Dalavallen

Djursdala tog emot Storebro i en träningsmatch på Dalavallen på tisdagskvällen. Mötet slutade 1–1.

Ricky Gustafsson gjorde mål för DSK.

Fotboll2021-06-22 21:34

Djursdala började klart bäst och spelade riktigt fin fotboll första 20 minuterna utan att få utdelning i form av mål. Storebro fick istället chansen att ta ledningen på straff, men Andreas Brodin räddade den.

Istället kom 1–0 till hemmalaget på straff. Ricky Gustafsson som för övrigt var bäst av hemmaspelarna för kvällen satte dit den. Storebro fick sedan med sig 1–1 innan halvtid efter att Viktor Ström brutit sig loss och avslutat från snäv vinkel.

Andra halvlek bjöd inte alls på lika bra spel och matchen slutade rättvist oavgjort.

– Vi får ta med oss en bra start och att backlinjen höll ihop fint, tyckte DSK:s lagledare Göran Svensson.

– Vi stod för en ok insats, sa Anton Palmér i Storebro.