Mot LSW kom förlusten på länge för Kisa

Kisa har varit imponerande stabilt senaste tiden i division 4 Östergötland västra herr i fotboll, och hade inför matchen nio matcher i rad utan förlust.

Kisa BK förlorade mot LSW IF

Fotboll2021-10-03 18:39

Mot LSW på hemmaplan tog det dock stopp. 2-1 (1-0) blev segersiffrorna för LSW. Det var första förlusten i serien för Kisa.

Leon Georges blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 4.00 in i andra halvleken.

Gästerna LSW gjorde första målet. Hassan Hassan gjorde målet, redan i 19:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Daniel Malmström Arnesson mål och kvitterade för Kisa.

I 49:e minuten slog Leon Georges till, och gav LSW ledningen. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Med en omgång kvar är Kisa fortfarande i serieledning, tre poäng före AC Studenterna, och LSW är på sjunde plats.

Söndag 10 oktober 15.00 spelar Kisa borta mot AC Studenterna i sista omgången.