Mellberg: "Börjar bli väldigt tröttsamt"

Brommapojkarna sliter för sin allsvenska överlevnad – det märktes i den andra halvleken mot Malmö FF. Då skakade BP om serieledaren, men bortalaget fick nöja sig med en hedersam förlust. –Det börjar bli väldigt tröttsamt, säger tränaren Olof Mellberg efter 1–2-förlusten.

Brommapojkarnas tränare Olof Mellberg.

Fotboll2023-10-02 21:53

BP var under stunder av den första halvleken utspelat borta mot MFF och låg under med 0–2, men det blev en total scenförändring i den andra akten.

– Vi hittar vårt spel. Det har i många matcher sett ut så här, speciellt efter sommaruppehållet, säger BP-tränaren Olof Mellberg om förändringen till den andra halvleken.

"Varit brutalt"

Redan i den 51:a minuten reducerade Oscar Pettersson – hans nionde mål för säsongen – och därefter var MFF ett skakat lag.

Bortalaget pressade ner Malmö under längre stunder och det fanns flera bud på en kvittering, men den allsvenska serieledaren höll undan.

– Det börjar bli väldigt tröttsamt med alla hedersamma förluster. Vi tappade räkningen för ett tag sedan, säger Olof Mellberg.

– Det har varit brutalt för oss, säger han vidare.

MFF-tränaren Henrik Rydström:

– Andra halvlek är BP bra. De och Sirius är de två lagen som är mycket bättre än vad deras tabellplacering säger. Vi visste att det skulle bli en fajt, säger Rydström.