Mållöst mellan Madesjö och Vimmerby B

Varken hemmalaget Madesjö eller bortalaget Vimmerby B lyckades spräcka nollan i söndagens match i division 3 Småland östra dam i fotboll.

Madesjö IF spelade lika mot Vimmerby IF B

Madesjö IF spelade lika mot Vimmerby IF B

Foto: Montage

Fotboll2023-05-28 18:55

Matchen slutade 0-0.

- Ett VIF lag som gav allt i 90 minuter, efter första halvlek kunde vi haft en ledning med två frilägen och volleyskott på hörna men allt räddades av deras duktiga Mv. Spelet i första var nog årets bästa. I andra jämnades spelet ut vi fick svårare att skapa lägen. Defensivt var vi starka matchen igenom. I andra gjorde Ida Nyman två tre viktiga räddningar vilket gjorde att det blev en viktig och rättvis pinne på bortaplan. Bäst i hårt jobbande VIF lag var Sandra Andersson, Julia Johansson och Målvakten Ida Nyman, dessutom comeback efter en 1,5 år lång rehabilitering efter knäskada gjorde Julia Wirsen och visade gamla glada takter. Vi ledare är riktigt nöjda över laget idag, kommenterade Vimmerby B:s tränare Budo Ericsson.

Madesjö har två oavgjorda och tre förluster och 3-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vimmerby B har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7-18 i målskillnad.

Det här betyder att Madesjö är kvar på nionde plats, och Vimmerby B stannar på elfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Vimmerby B är Hultsfred. Lagen möts torsdag 1 juni 19.00 på Arena Ceosvallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!