Målilla föll mot BOIF trots ledning

I halvtid var bortalaget Målilla i ledningen med 1-0.

B.O.IF vann mot Målilla GoIF

Fotboll2022-05-26 16:03

Men BOIF vände - och vann. Till slut blev det 2-1 (0-1) i matchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

- De trycker många längre bollar i andra halvlek och får ner vår backlinje som vi inte riktigt orkar trycka fram sedan. 1-1 är slarv. Sen gör de 2-1 när vi är en man mindre, kommenterade Målillas tränare Johan Hägg efter matchen.

Segermålet för BOIF stod Anton Johansson för efter 84 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Målilla tog ledningen i 33:e minuten, genom Ludvig Ivarsson. Det dröjde till den 74:e minuten innan Hampus Jakobsson kvitterade för BOIF.

I den 82:a minuten fick Målilla Robin Thunberg utvisad, och fick spela med en man mindre sista åtta minuterna.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Anton Johansson. Därmed hade BOIF vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Det här betyder att BOIF nu ligger på första plats i tabellen, och Målilla är på femte plats.

Nästa motstånd för Målilla är Virserum. Lagen möts måndag 6 juni 19.00 på Idrottsparken.