Målilla fixade kryss borta mot Rödsle

Rödsle hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Målilla i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Rödsle BK spelade lika mot Målilla GIF

Fotboll2023-09-24 13:56

Men i andra halvlek kom Målilla mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det var Målillas fjärde match i rad utan seger.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rödsle tog ledningen i 22:a minuten, genom Pontus Bothin på straff. Direkt efter pausen nätade Daniel Skog och kvitterade för Målilla.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Daniel Skog träff ännu en gång och gav Målilla ledningen.

I 70:e minuten slog Pontus Bothin till på nytt, och kvitterade för Rödsle. 2-2-målet blev matchens sista.

Rödsle har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 12-9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Målilla har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 11-12 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Rödsle på femte plats i tabellen, medan Målilla är på fjärde plats.

I sista omgången har Målilla BB 2001 hemma på Idrottsparken, söndag 1 oktober 12.00.