Målilla fixade en poäng mot Krokstorp

Krokstorp ledde med 2-1 efter första halvlek hemma mot Målilla i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Krokstorps IF spelade lika mot Målilla GIF

Fotboll2023-09-03 13:51

I andra halvlek jobbade sig Målilla in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Målillas tränare Roger Rönnlund kommenterade matchen:

- En slätstruken match av oss. Vi saknar några tunga pjäser och det märktes men vi skapar tillräckligt med målchanser för att vinna men är för tama emellanåt. Det här en match vi skall vinna men idag var vi inte bättre. Plus till Vilgot Pernius.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Krokstorp tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Adam Saveteg.

Krokstorp ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Thies Reyelts.

Målilla reducerade till 2-1 bara tre minuter senare genom Beriq Menghisteab Teklemichael. Direkt efter pausen nätade Eric Ottosson och kvitterade för Målilla. Det blev också matchens sista mål.

I den 89:e minuten fick Krokstorp Thies Reyelts utvisad, och fick spela med en man mindre sista sista minuterna.

Krokstorp stannar därmed på åttonde plats, och Målilla på fjärde plats, i tabellen.

Söndag 10 september 12.00 spelar Målilla hemma mot Fågelfors.