Larsson målskytt när Bayern München krossades

Hugo Larsson har hittat målet i Bundesliga igen. 19-åringens vänsterskott bidrog till avklädningen av självaste Bayern München.

Hugo Larsson (i mitten) firar efter sitt 3-0-mål.

Fotboll2023-12-09 17:31

5--1 blev det minst sagt sensationella slutresultatet när Eintracht Frankfurt tog emot Bayern München. En riktig stjärnsmäll för Bayern, som kom till Frankfurt med en nolla i förlustkolumnen efter tolv matcher.

Omar Marmoush inledde målkalaset i tolfte minuten och var också den som samspelade med Hugo Larsson vid 3–0 målet i 36:e. Skåningen bröt en passning på mittplanen, väggspelade med Marmoush och vände sedan bort Bayernbacken Dayot Upamecano innan han skickade in sitt andra Bundesligamål för säsongen bakom Manuel Neuer.

Larsson såldes i somras från Malmö FF från runt 130 miljoner kronor och imponerar även i sin nya tyska fotbollsmiljö.

Joshua Kimmich reducerade för Bayern München strax före paus, men andra halvlek var bara fem minuter gammal när Eric Ebimbe satte 4–1 och blev tvåmålsskytt. När timmen var spelad kom också 5–1, ett mål av Ansgar Knauff som godkändes först efter VAR-granskning.

Frankfurt ligger sjua i tabellen. Bayer Leverkusen är numera seriens enda obesegrade lag och toppar tre poäng före Bayern München.