Krigade till sig en poäng på bortaplan

En bra försvarsinsats låg bakom att Djursdala kunde få med sig en poäng från bortamatchen mot Bäckseda som slutade 2–2.

Ricky Gustafsson gjorde ett av målen för DSK när de spelade oavgjort mot Bäckseda.

Fotboll2021-09-05 16:28

Hemmalaget tog ledningen efter en hörna tidigt. Djursdala vände sedan till 2–1 efter att Ricky Gustafsson kvitterat på straff och Rasmus Stahlin nickat in ett inlägg från Simon Henriksson fram till 2–1. Minuterna före halvtid kom 2–2.

– Bäckseda gjorde båda sina mål på fasta situationer där de var starka, sa DSK-tränaren Torbjörn Allvin som var nöjd med lagets insats och att de fick med sig en pinne hem.

I andra halvlek hade Rasmus Stahlin två fina lägen att avgöra, men Bäckseda hade övertag spelmässigt och kunde lika gärna ha vunnit. Gästerna gjorde ändå en stark kämpainsats och var bra försvarsmässigt särskilt med tanke på att många tongivande spelare saknades.