Klart: Han tränar Gullringen nästa säsong

Gullringens GoIF har löst tränarrollen till kommande säsong. Det blir den nuvarande tränaren Daniel Ohlsson som kommer att leda laget nästa år också.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-09-26 19:10

Gullringens GoIF har varit aktiva under de senaste dagarna och förlängt kontrakt med flera spelare. Nu förlänger man ännu ett kontrakt.

Under torsdagskvällen blev det klart att Daniel Ohlsson kommer att fortsätta som tränare för Gullringen över nästa säsong.
– I grund och botten så trivs jag så bra här i föreningen med alla som jobbar runtomkring också, så det var inget svårt beslut. Det är en skön miljö med bra gemenskap och glädje i laget och det är en stor anledning till beslutet också, säger Daniel Ohlsson.

Ohlsson har varit i Gullringen i snart två år och går in på sitt tredje år. Han har nu skrivit ett kontrakt på ett år med möjlighet till ytterligare ett år.
– Mina två år här har varit fantastiska på alla sätt och vis. Nu hoppas vi kunna ta steget nästa säsong och jag tycker definitivt att vi har truppen för det. Det gäller bara att få till det på träningarna med närvaron och så, säger Ohlsson.

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp säger så här om att Ohlsson förlängt: 
– Det är skitbra och det var inget snack varken från oss eller honom. Båda ville det helt enkelt, säger Patrik Wärnehall.

Man hoppas även förlänga med fler spelare under den kommande tiden och kanske även kunna få in några nyförvärv.
– Vi vill locka till oss andra spelare utifrån. Med vår fina anläggning så ska vi kunna förstärka och det borde locka. Nu har vi nog den bästa chansen på många år att ta klivet och bli bäst i regionen också, säger Wärnehall.

undefined
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!