Kisa tappade poÀng: "Fly förbannad"

Kisa sĂ„g ut att gĂ„ mot en planenlig seger hemma mot Sturefors pĂ„ söndagen i ledning 2–0, men fick se gĂ€sterna komma igen och kvittera till 2–2 i slutminuten. "Just nu Ă€r jag fly förbannad", sa KBK-trĂ€naren Greger Johansson.

Daniel Malmström Arnesson gjorde mÄl för Kisa som tappade 2-0 till 2-2 och dÀrmed viktiga poÀng i toppstriden.

Daniel Malmström Arnesson gjorde mÄl för Kisa som tappade 2-0 till 2-2 och dÀrmed viktiga poÀng i toppstriden.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2021-09-05 18:19

Det blev lite tuffare för serieledande Kisa mot bottenlaget Sturefors Ă€n vad man kunnat tro pĂ„ förhand. KBK tog ledningen i den 23:e minuten efter ett mönsteranfall dĂ€r Philip Wall hittade Daniel Arnesson Malmström med en lĂ€cker framspelning sĂ„ han kunde rulla in 1–0 enkelt.

– Vi gjorde Ă€ndĂ„ en helt okej första halvlek och har fler lĂ€gen och dessutom en boll till i mĂ„l som ingen av domarna noterade dĂ„ bollen studsade ut efter att ha tagit pĂ„ mĂ„lburens hjul. Med facit i hand hade vi behövt det, sĂ€ger Greger Johansson.

Han fick Ă€ndĂ„ se Said Ahmed utöka till 2–0 pĂ„ straff sju minuter in i andra halvlek, men precis som i den senaste matchen mot Hjulsbro slog Kisa av pĂ„ takten sen och bjöd in motstĂ„ndarna i matchen. Sturefors fick in 2–1 i 67:e minuten och det sista som hĂ€nde var att gĂ€sterna fick en frispark som slogs in i straffomrĂ„det och resulterade i 2–2.

– Det kĂ€nns sĂ„ onödigt att vi sĂ€tter oss i den hĂ€r situationen. Vi pratade redan i halvtid om att vi skulle spela lite smartare och inte ge dem frisparkar för det var deras enda chans att skapa nĂ„got i matchen pĂ„ fasta situationer. Nu bjuder vi pĂ„ det och agerar vĂ€ldigt passivt och dĂ„ blir det ett poĂ€ngtapp, sĂ€ger Greger Johansson som inte ville lyfta fram nĂ„gon enskilds spelares insats.

– Vi kan mycket bĂ€ttre Ă€n sĂ„ hĂ€r och det Ă€r sĂ„ irriterande att vi inte visar det ute pĂ„ plan.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!