IFK Tuna i genrep mot Södra Vi

Nästa helg väntar Tenhult i höststarten för IFK Tuna i division fyra. Ikväll är det genrep, mot Södra Vi. "Jag vill att vi sätter vårt försvarsspel", säger tränaren Mattias Gustavsson strax innan matchstart.

IFK Tuna har genrep fredag kväll mot Södra Vi.

IFK Tuna har genrep fredag kväll mot Södra Vi.

Foto: Arkiv

Fotboll2020-07-31 18:20

Träningsmatchen mellan lagen skulle egentligen ha spelats på lördag, men så blir det alltså inte. Den spelas fredag istället. Så här går tankarna hos Mattias Gustavsson inför matchen mot SVIF:

– För oss är det viktigt att vi får till vårt positionsspel och att vi har bra understöd till varandra i försvarsspelet. Nu har vi ett par backar borta i den här matchen (Magnus Pettersson, Oskar Eriksson, Joel Svensson och Dennis Nilsson), men det är som det är. Vi har haft bra träningar i veckan. 

IFK har följande startelva mot Södra Vi: Billy Enkoom - Olle Freedeke Samuelsson, Filip Gustavsson, Jonathan Gustafsson, Victor Gustavsson - Ilhan Jejna, Martin Carlsson, Adrian Ottosson, Anton Carlsson - Hampus Nilsson och Filip Ingemarsson. Bänk: Gustavo Borges, Anton Preusse, Wiktor Johansson, Simon Pettersson och Johan Carlsson. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!