Hultsfred tappade ledningen mot Tranås

I halvtid ledde Hultsfred matchen på hemmaplan i division 4 Småland norra herr i fotboll mot Tranås med 1-0.

Hultsfreds FK spelade lika mot Tranås FF

Fotboll2023-06-02 20:55

Men i andra halvlek jobbade sig Tranås in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 2-2.

Hultsfred började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Rasmus Samuelsson till. Det dröjde till den 72:a minuten innan Ibrahim Haddar ökade ledningen.

I den 75:e minuten reducerade Carl Eriksson för Tranås.

Bara fem minuter senare var det Tobias Åkesson som såg till att Tranås kvitterade till 2-2. 2-2-målet blev matchens sista.

Hultsfred har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 13-9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tranås har fyra vinster och en oavgjord och 19-6 i målskillnad. Det här var Hultsfreds andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Hultsfred ligger kvar på fjärde plats och Tranås på tredje plats i tabellen.

Hultsfred tar sig an Aneby i nästa match borta lördag 10 juni 13.00.