Storkross när Hultsfred vann: "Vi har mer att ge"

Målkalas när Hultsfred vann med 7–1. Man såg aldrig ut att vika sig och fortsatte leverera. Ibrahim Haddar blev matchens lirare efter en fin uppvisning. "Det finns ingen bättre känsla", säger han.

Tre belåtna grabbar efter Ibrahim Haddars (mitten) solomål.

Tre belåtna grabbar efter Ibrahim Haddars (mitten) solomål.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-06-21 22:33

Soloprestation och hattrick. Så såg det ut när Hultsfred besegrade tabelljumbon Ölmstad.

Det var Hultsfred som skulle väcka liv i matchen efter bara tre minuter. Ingen mindre än målsprutan Diego Nicolas Toribio Urrutia var den som smällde dit bollen. Diego var glödhet under hela matchen och tröttnade aldrig.

Efter ett fint solonummer av Ibrahim Haddar i början på den andra halvleken så stod det 4–0 till hemmalaget. Redan där kändes matchen över.

Varken Diego eller Ibrahim kände sig klara. Båda två fortsatte springa på för att utöka marginalen. 

Ibrahim gjorde sitt andra mål i matchen när bollen letade sig upp i det vänstra krysset. Sedan var det Diego som fullbordade sitt hattrick.

– Vi kämpar på i 90 minuter och skapar hela tiden. Jag är riktigt nöjd med hur spelet såg ut, speciellt för min del. Att jag får göra två mål känns riktigt bra och det är alltid kul att kunna hjälpa laget, säger Haddar.

Ibrahim blev utsedd till matchens lirare efter att ha visat kvalité under hela matchen. 

Hultsfreds tränare Sebasthian Svensson var någorlunda nöjd med dagens prestation men tror hans lag har betydligt mer att ge.

– Det är bra att vi lyckas ta vara på våra chanser. Men under matchen så tycker jag att vi blir för fasta vid våra positioner. Ölmstad gav oss inte en hård match så det märktes inte som tur, säger Sebasthian Svensson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!