Horn föll mot Höreda

Horn/Hycklinge fick tuffast tänkbara start på hösten: möte med serieledaren Höreda. H/HIF kämpade och slet, men det blev till slut klar förlust.

Mikael "Putte" Johansson föll i sin återkomst som tränare i Horn/Hycklinge.

fotboll2018-08-07 21:49

Inledningen av matchen var jämn på Stångåvallen. I halvlek stod det ”bara” 2­–1 till gästerna efter att Alexander Gustafsson hittat nätet för hemmalaget.

Till den andra halvleken såg det fortfarande tätt ut och med 20 minuter kvar var serieledaren i ledning med 3–2. Men närmare än så kom inte hemmalaget utan matchen slutade till sist 2–5.

– Vi släpper in några billiga mål. Men Höreda övertygade inte så jättemycket utan vi var länge med i matchen, säger Horn/Hycklinges tränare Mikael ”Putte” Johansson.

Beröm i H/HIF ger Johansson till Lukas Lindberg och Pontus Stahlin.

H/HIF–Höreda ↔2–5 DIVISION 5 Mål, H/HIF: Alexander Gustafsson, Kristoffer Larsson.