HM IS utklassat av IFK Västervik borta

HM IS åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot IFK Västervik med hela 1-8 (0-3) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

IFK Västervik vann mot HM IS

Fotboll2023-05-12 21:18

IFK Västervik startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Edvin Ringenhag slog till, redan i 17:e minuten.

IFK Västervik gjorde 2-0 i 23:e minuten, när Edvin Ringenhag på nytt slog till.

IFK Västervik gjorde 3-0 i 33:e minuten, när Edvin Ringenhag hittade rätt som med målet fullbordade sitt hattrick. I 55:e minuten slog Kliton Bakiu till på straff, och gjorde 4-0.

HM IS:s Teodor Berggren gjorde 4-1 i 70:e minuten. Fler mål än så blev det inte för HM IS.

I 74:e minuten ökade Emil Bränning ledningen.

Bara fyra minuter senare var det Emil Dahlström Dolaku som såg till att IFK Västervik ökade ledningen på nytt, till 6-1.

IFK Västervik gjorde också 7-1 två minuter senare genom Jesper Garstedt.

Två minuter senare var det Oskar Åberg som såg till att IFK Västervik satte 8-1. Det fastställde slutresultatet till 8-1.