HM IS tog ljuvlig revansch

I en riktigt välspelad match stod HM IS som segrare i mötet med Vimmerby Akademi. Därmed tog HM IS revansch från den svidande förlusten i våras.

HM IS besegrade VIF Akademi med 2–0 under måndagskvällen.

fotboll2018-08-20 21:46

Inledningen av matchen gick minst sagt undan. Det var ett hiskerligt tempo, men de heta målchanserna uteblev till en början. Till slut var det HM IS som spräckte målnollan tre minuter från pausen genom Rasmus Samuelsson. 1–0 resultatet stod sig till den andra halvleken.

VIF akademi hade inte flytet på sin sida och var inte tillräckligt kliniska på sista tredjedelen. Istället gjorde Jimmy Johansson 2–0 och fixade därmed segersiffrorna för HM IS.

– Sett till hela matchen var det ett rättvist resultat. Riktigt skönt att plocka revansch från i våras, säger HM IS-tränaren Roger Olofsson.

Segern för HM IS gör nu att man står på samma 27 poäng som tabelltvåan VIF Akademi och med en match mindre spelad.