HM IS tappade ledning och förlorade

HM IS hade ledningen i halvtid i matchen mot Timmernabben på hemmaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

HM IS förlorade mot Timmernabbens IF

Fotboll2022-09-18 17:10

Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 2-5 (2-1) i söndagens match på Slättvallen.

Matchen var mållös till Timmernabben tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Christian Finstad.

HM IS kvitterade till 1-1 i 38:e minuten, genom Gibril Bah.

HM IS tog också ledningen strax före halvtidsvilan, genom Kristoffer Oskarsson. Direkt efter pausen nätade Alfred Ekwall och kvitterade för Timmernabben.

Timmernabben gjorde också 2-3 i 51:a minuten när Alfred Ekwall hittade rätt ännu en gång.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Victor Hällblad och ökade ledningen för Timmernabben.

Victor Hällblad gjorde dessutom 2-5 i 65:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

HM IS har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Timmernabben har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att HM IS ligger kvar på åttonde plats i tabellen, och Timmernabben på fjärde plats.

Nästa motstånd för HM IS är Ariel. Lagen möts lördag 24 september 16.00 på Ekskogsvallen.