HM IS besegrade Södra Vi – Green hittade nätmaskorna

Premiärerna avlöste varandra under helgen. När HM IS och Södra Vi IF spelade sina första seriematcher blev det hemmalaget HM IS som tog full pott, efter en 2–1-seger.

Jonatan Green gjorde mål för HM IS i premiärsegern mot Södra Vi.

Fotboll2024-04-13 20:26

De gjorde det genom att först få in ett tidigt ledningsmål. Teodor Berggren blev matchens första målskytt efter nio minuter.

Med tanke på att innebandysäsongen är slut fick åskådarna se VIBK-profilen Jonatan Green på planen. Han passade i vanlig ordning på att göra mål. I 75:e minuten hittade han nätmaskorna och utökade ledningen till 2–0.

SVIF fick in ett tröstmål åtta minuter senare genom Jesper Wessman. Matchen slutade alltså 2–1 till hemmalaget HM IS.

* Vi har försökt nå både HM IS-tränaren Andreas Stejdahl och SVIF-tränaren Peter Magnusson för en kommentar men utan framgång.