Hjorted/Totebo vände underläge och vann

Hjorted/Totebo låg under i halvtid i hemmamatchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll mot Hebe.

Hjorted/Totebo vann mot IF Hebe

Fotboll2023-05-11 21:07

Men laget vände underläget, och vann, med 3-2 (0-1) i torsdagens match på Hjortheden. Stor matchhjälte blev Tom Nilsson, med sitt 3-2-mål efter 84 minuter.

Hebes tränare Felix Andersson tyckte så här om matchen:

- Vi spelar på bra i första halvlek och följer precis det vi har pratat om, I andra slarvar vi lite och de får in några mål, men vi kämpar på hela laget i 90 minuter och alla förtjänar beröm för den här match, men tråkigt att vi inte kan få med oss en poäng hem.

Matchen var mållös till Hebe tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Abdul Hussien Nawrozi. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tom Nilsson på straff och kvitterade för Hjorted/Totebo.

Melker Holmberg gav Hjorted/Totebo ledningen i 77:e minuten.

Med nio minuter kvar att spela kvitterade Hebe genom Rasmus Sandsborg på straff.

Hjorted/Totebo tog ledningen bara tre minuter senare återigen genom Tom Nilsson.

På tilläggstid fick Hebe Robin Söderholm utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Det här var Hjorted/Totebos andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hebes andra uddamålsförlust.

Hjorted/Totebo har nu nio poäng efter tre spelade matcher, medan Hebe har tre poäng efter fyra matcher.

Hjorted/Totebo möter Horn/Hycklinge i nästa match hemma torsdag 18 maj 19.00. Hebe möter samma dag Överum hemma.