Dubbla fullträffar av hemvändare när KBK vände och vann

Adam Härnström vände hem till Kisa inför säsongen från Åtvidaberg. Tillbaka på Kopparvallen i första träningsmatchen stod han för båda målen när Kisa vände och vann med 2–1 mot ÅFF:s U19-lag.

Kisa besegrade Åtvidaberg U19 i säsongens första träningsmatch. Daniel Malmström Arnesson spelade fram Adam Härnström till båda målen i 2-1-segern.

Kisa besegrade Åtvidaberg U19 i säsongens första träningsmatch. Daniel Malmström Arnesson spelade fram Adam Härnström till båda målen i 2-1-segern.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-02-20 18:02

Kisa går en intressant säsong till mötes som nykomlingar i trean. Omsättningen i spelartruppen har varit stor inför säsongen. På söndagen var det meningen att flera nyförvärv skulle få chansen att visa upp sig i den första träningsmatchen mot Åtvidaberg U19.

– Dess värre så fick vi återbud från sju spelare inför matchen. Flera av de nya dessutom, sa tränaren Greger Johansson som fick pussla ihop ett lag utefter spelarna han hade att tillgå.

Ett nyförvärv som var med och tog chansen att visa vad han går för direkt var Adam Härnström. Kisa var i underläge med 1–0 när han klev in i handlingen på allvar i upptakten av andra halvlek. Med två snabba mål såg han till att vända till 2–1.

– Adam gör det väldigt bra och får fin hjälp av Daniel Malmström Arnesson som spelar fram till båda målen. Det var riktigt kul att se.

Kisa mattades något på slutet, men lyckades hålla undan och vinna. Ett avbräck var att Kevin Dahl ådrog sig en sträckning i baksida lår.

– Det kom olägligt då vi har det tunt med mittbackar. Alberis Da Silva har precis börjat träna igen efter sin knäskada, men det tar ett par veckor till innan han är igång.

undefined
Vinicius Rodriguez ser ut att bli kvar i Kisa den här säsongen också.

Lagets andra brasse Vinicius Rodriguez var med i söndagens match och ser ut att bli kvar i Kisa framöver.

– Han har varit kvar i Sverige över vintern och vi hoppas att han ska spela vidare med oss den här säsongen. Det behöver lösa sig med jobb åt honom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!