Hemmaförlust för Hultsfred mot Rödsle

Hultsfred blev besegrade av Rödsle på hemmaplan i division 3 Småland östra dam i fotboll, där matchen på söndagen slutade 0-4 (0-3).

Hultsfreds FK förlorade mot Rödsle BK

Hultsfreds FK förlorade mot Rödsle BK

Foto: Montage

Fotboll2023-05-28 19:56

Hultsfreds lagledare Christian Johansson kommenterade matchen:

- Vi började första 20-25 på ett bra sätt där vi satte en tydlig bra press på dem och även skapade chanser. Efter det så tappade vi allt, vet inte vad det beror på när vi får dessa nedgångarna i matcherna, vi bjuder dem på 3 mål på 8 minuter tror jag det var. Utöver dessa mål så hade de inga direkta chanser, håller inte när vi ger bort målen. Inför andra tog vi ett snack om att vi skulle hitta tillbaka till de första 20 minuter från första halvlek och det gör vi, tycker andra halvlek är godkänd och tycker vi är stundtals bättre men har svårt sista biten och kommer inte till några direkt klara chanser. Målet de gör blir till följd av att vi gick ner på 3-backlinje och gick upp med 3 anfallare.

För Rödsle var det Maja Lycksell, Gry Magnusson, Johanna Sternisa Bellander och Tilde Wyckman som blev målskyttar och fixade segern.

Hultsfred har en vinst och fyra förluster och 5-25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rödsle har två vinster och tre förluster och 8-13 i målskillnad.

Det här betyder att Hultsfred ligger kvar på tolfte och sista plats i tabellen, och Rödsle på tionde plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är Vimmerby B. Lagen möts torsdag 1 juni 19.00 på Arena Ceosvallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!