Hebe utklassat av Ankarsrum borta

Hebe åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Ankarsrum med hela 1-6 (1-3) i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Fotboll2022-05-29 13:57

Ankarsrum startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara en minut slog Robin Thorén Johansson till.

Ankarsrum ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Robin Thorén Johansson, i sjunde minuten.

I 32:a minuten slog Rasmus Sandsborg till, och reducerade åt Hebe.

Ankarsrum ökade också ledningen till 3-1 i 35:e minuten, genom Oscar Ring. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Jesper Skälhammar och ökade ledningen för Ankarsrum.

Haidar Alaa Yosef Abdulkarim ökade Ankarsrums ledning i 76:e minuten.

6-1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Jesper Karlsson gjorde mål för Ankarsrum. 6-1-målet blev matchens sista.

Ankarsrum har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hebe har en vinst och fyra förluster.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Hebe är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Hebe är Frödinge-Brantestad. Lagen möts tisdag 31 maj 19.00 på Silvervallen.