Hebe slog Gamleby FF hemma

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Hebe, som vann hemma mot Gamleby FF med 2-1 (1-0) i division 6 Vimmerby herr i fotboll på lördagen.

IF Hebe vann mot Gamleby FF

Fotboll2023-09-23 14:30

Hebe startade matchen bäst och tog ledningen. William Music gjorde målet, redan i 14:e minuten. Med en halvtimme kvar att spela fick Rasmus Sandsborg träff och ökade ledningen för Hebe.

I 72:a minuten reducerade Daniel Karlsson för Gamleby FF. Men mer än så orkade Gamleby FF inte med.

Hebe har tre segrar och två förluster och 7-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gamleby FF har en vinst och fyra förluster och 6-15 i målskillnad. Det här var Hebes andra uddamålsseger den här säsongen.

Hebe ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Gamleby FF är på åttonde plats.